A Kapusakadémia 2016. évi nyári tábora véget ért. Minden táborozónak gratulálunk az edzésnapokon elvégzett munkájához, minden edző kollégának köszönjük munkáját és köszönjük minden világsztárnak, magyar válogatottnak, első osztályú játékosnak azt, hogy meglátogatták táborunkat, segítették munkánkat!

A 2015 júniusában megszervezett és lebonyolított nyári táborunk során végzett eredményes munkát köszönjük a táborban dolgozó edző kollégáinknak, és az elvégzett munkához gratulálunk minden résztvevőnek!

A 2015. júniusi táborunkról készült riportfilmet a SPORT KLUB TV 2015. június 20-án, szombaton a 19:10 perckor és a 23:10 perckor kezdődő híradójában lehet megtekinteni, június 23-tól pedig a SPORT KLUB TV Facebook oldalára feltöltött videó formájában.

https://www.youtube.com/watch?v=VlEbZ3bCLGc

A 2015. júniusi táborunkról a DIGISPORT által forgatott riportfilmet az alábbi linken lehet megtekinteni: http://www.digisport.hu/video/26304.

 

Nyári tábor 2014.

A Kapusakadémia 2014-ben is megszervezte nyári intenzív, posztképző kézilabda táborát. MINDEN RÉSZTVEVŐNEK EZÚTON IS GRATULÁLUNK ELVÉGZETT MUNKÁJÁHOZ!

A TÁBOR ELŐKÉSZÍTÉSÉBEN RÉSZT VETT A DIGISPORT TELEVÍZIÓ IS, A TÁBORUNKRÓL KÉSZÍTETT ELŐZETES BESZÉLGETÉS ANYAGA MEGTEKINTHETŐ ITT: http://www.digisport.hu/video/20600

Átlövőink, szélsőink, beállóink Borbás Ritával és edzőikkel

Átlövőink, szélsőink, beállóink Borbás Ritával és edzőikkel

 

Kapusaink Borbás Ritával és edzőikkel

Kapusaink Borbás Ritával és edzőikkel

 

2014-es tábor képek

A SPORT KLUB TV által készített riportfilm augusztusban kerül adásba (az adás időpontjáról amint értesítést kapunk, itt megtekinthető lesz), az adás után a videót feltöltjük oldalunkra.

Minden 2013 nyarán táborozónknak gratulálunk az elvégzett munkájához, kitartásához!

Kellemes pihenést kívánunk a nyárra, és ősztől visszavárunk titeket! A táborokról készült fényképeket folyamatosan töltjük fel honlapunkra. Ha valaki külön kér a fényképekből, kérem, küldjön emailt a gabor@oldtimertravel.hu címre!

 

 

A június 17-22. közötti táborunk sztárvendége volt Mikler Roland a Pick Szeged és a magyar válogatott kapusa és Deáki Dóra az Ftc átlövője. Kapusakadémiánk táboráról a velük készült DIGISPORT riportfilm megtekinthető itt:

http://www.digisport.hu/video/14956

 

2012-es nyári táborunk közös csoportképe (kapusok):

Együtt a csapat - 2012 nyári tábor

Együtt a csapat – 2012 nyári tábor