A 2016-os nyári, intenzív kézilabda posztképző táborunk programja kialakult.

Az idei meglepetésünk: a táborunk vezető edzője David Aguilar spanyol szakember, a Barcelona utánpótlás csapatainak, illetve a spanyol (katalán) junior női válogatottnak az edzője lesz, aki Hang Györgyivel (kapusok vezető edzője) közösen irányítja majd a táborunk munkáját. 

Idén táborunk minden résztvevője számára (mezőny játékosok és kapusok is) a megszokott színvonalú edzésmunkát biztosítjuk majd, valamint  konzultációs lehetőséget a spanyol szakemberrel, és élő kapcsolatot spanyol korosztályos és felnőtt csapatok felé.

Részletek:

Időpont: 2016. 06. 13.-18. (hétfőtől szombatig)

Helyszín: Budapest, Angyalföldi Sportcentrum (Bp. XIII. Rozsnyai u. 4.), illetve egy edzés “házon kívül”

Vezető edzők: David Aguilar (mezőny játékosok) , Hang Györgyi (kapusok)

            David Aguilar: 2005-től máig: a Spanyol (Katalán) Kézilabda Szövetség edzőképző iskolájának tanára, 2006-2007-ben a Spanyol (Katalán) női junior válogatott edzője, 2009-től máig a Barcelona Kadet “B” utánpótlás csapatának edzője.

             Hang Györgyi: 65-ször magyar válogatott, kétszeres BEK (BL elődje) döntős, kétszeres magyar bajnok, CITY kupa döntős játékos, nagy tapasztalattal rendelkező kapusedző (VASAS, SPARTACUS)

További edző kollégák: Borbás Rita (mezőny), Pásztor Rita (kapusok)

               Borbás Rita: 73-szor válogatott, EHF kupa döntős, BL elődöntős, magyar bajnok, román bajnok játékos, az Elektromos utánpótlás csapatainak edzője, aktív NBI/b-s játékos

           Pásztor Rita: többszörös serdülő és ifi válogatott, strandkézilabda VB döntős, Honvéd kapus edző, aktív NB1/b-s játékos

A képzés jellege: kis csoportos, egyéni képzés (kapusok esetében max. 6 kapus, mezőny játékosoknál max. 9 játékos dolgozik egy edző irányítása alatt. A csoportokat rotációs mozgással kezeljük, így minden csoport minden (posztjának megfelelő) edző keze alatt dolgozik majd. Az egyes csoportokat az első nap tudásszint felmérése után, tudásszintek szerint alakítjuk ki.

Edzések rendje: Hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és szombaton napi 2 edzés, pénteken egy “házon kívüli” edzés lesz.

Edzések időpontja: Péntek kivételével a mezőnyjátékosok 09:00-10:30-ig, és 13:30-15:00-ig, kapusok 10:00-11:30-ig és 14:30-16:00-ig. Pénteken CSAK a délelőtti edzés időpont lesz mind a kapusok, mind a mezőnyösök számára. A pénteki edzés a Margitszigeten lesz, közös futással, majd a Palatinuson közös strandolással, úszással.

Egyéb szolgáltatás: Minden résztvevő egyedi, nyári táboros pólót kap, minden nap korlátlan ásványvíz fogyasztás, minden nap (pénteken is is) 3 fogásos meleg menü ebéd a sportcentrum éttermében, és 5 alkalommal (pénteken  nem) uzsonna, mely péksüteményből és gyümölcsből áll, valamint Palatinus strand belépő egy alkalommal. A táborunk időtartama alatt tervezzük azt, hogy az elmúlt évek gyakorlatához hűen sztár vendégeket hívjunk meg (ezt garantálni nem tudjuk, de törekszünk rá), illetve szintén az elmúlt évek gyakorlatához hűen tervezzük azt is, hogy országos sport csatornát hívunk meg riportfilmet készíteni táborunkról (ez utóbbit sem tudjuk garantálni, de törekszünk rá).

Tolmács: A spanyol szakember mellé természetesen minden edzés teljes időtartama alatt biztosítunk magyar tolmácsot.

Konzultációs lehetőség: David Aguilar és Hang Györgyi vezető edzőkkel biztosítunk konzultációs lehetőséget, előzetes bejelentkezéssel. A bejelentkezéshez a regisztrációt május közepétől lehet majd megtenni emailben. A feltételeket itt, honlapunkon tesszük közzé. A konzultációhoz tolmácsot biztosítunk.

Vidéki, külföldi résztvevők számára a sporttelep területén kulturált szállás lehetőséget (reggelivel, vacsorával) biztosítunk igény esetén. Ez ügyben kérjük a gabor@oldtimertravel.hu email címre elküldeni az igényeket, minden igényre egyéni kalkulációt adunk.

Nyilvánosság: Edzéseink nyilvánosak, szabadon megtekinthetők a sportcsarnok lelátójáról. Fénykép, film felvétel készítését előzetes egyeztetéssel, kizárólag edzőink beleegyezésével tudjuk engedélyezni.

A tábor részvételi díja: 42.000.-Ft (tartalmazza: 11 edzést, 6 ebédet, 5 uzsonnát, korlátlan vízfogyasztást, pólót, konzultációs lehetőséget, egy belépőt a Palatinus strandfürdőbe)

Felügyelet: a táborban résztvevő gyerekek számára minden nap 08:30-tól 16:30-ig biztosítjuk az edzői (felnőtt) felügyeletet (péntek kivételével, akkor csak 14:00-ig). Ezen kívüli időpontok esetében a gyerekek felügyelete szülői felelősség.

A jelentkezés feltételei:

Jelentkezni kizárólag emailben, a gabor@oldtimertravel.hu címen lehet, a következő adatok megadásával: név, születési év, poszt, erős kéz megjelölése (jobb vagy bal), igényelt póló méret, esetlegesen az étkezésre vonatkozó speciális igény (liszt érzékeny, vegetáriánus, stb…). A jelentkezést minden alkalommal emailben visszaigazoljuk, de véglegessé akkor válik a jelentkező helye, ha a táborra az 50%-os foglalót befizette. A befizetést személyesen, készpénzben, vagy banki átutalással lehet teljesíteni. A jelentkezés visszaigazolásában tudunk banki adatokat küldeni.

Foglalóval megerősített jelentkezés lemondása esetén a foglalót visszafizetni már nem áll módunkban, de névcserét elfogadunk.

Figyelem: A jelentkezések befogadása jelentkezési sorrendben történik.

A táborra eddig jelentkezettek folyamatosan frissülő listája a “táborok” menüpont alatt található.